Serveis

Serveis

Portes corredisses

Per al tancament de finques i solars, la nostra àmplia gamma de portes corredisses ofereix un ampli ventall d’acabats i materials. Pots triar entre portes cegues, de barrots o amb els motius que triïs del nostre catàleg de serralleria.

Portes seccionals

Són unes de les més utilitzades actualment, tant en aplicacions industrials com en residencials. S’obren verticalment cap amunt, evitant ocupar espai lateral i superior, sense reduir l’amplitud del pas. La seva fabricació a mida possibilita tancar buits de grans dimensions, sense perdre les seves característiques principals.
A AP Guíxols som especialistes en muntatge de portes seccionals.

Portes batents

Són la solució tradicional per al tancament. Podem plantejar cancel·les d’una o dues fulles, segons l’amplada dels vehicles que accedeixin a l’interior.
Pots triar entre portes cegues, de barrots o amb els diferents motius dels quals disposem en el nostre catàleg de serralleria.

Portes enrollatbles

Són ideals per a portes comercials, de pàrquing, garatge d’habitatges o portes industrials. Les oferim en ferro o alumini, amb diferents acabats: anoditzada, encunyada, microperforada…
A AP Guíxols disposem d’una gran varietat de models. Tria la teva!

Motorització i manteniment portes basculants

La porta basculant és la clàssica porta de garatge, potser la més coneguda.
No és la més recomanada en noves instal·lacions, però potser en tens una. Si és així i necessita manteniment, o bé t’interessa motoritzar-la per a més comoditat, contacta amb nosaltres. La deixarem com a nova!

Automatismes

Generem tot tipus de solucions en automatismes i controls d’accés, per a tancaments industrials i residencials. La nostra producció és personalitzada, oberta a la innovació i a la contínua evolució i millora de la nostra àmplia gamma.
Com a valor afegit: l’assessorament professional i personalitzat amb el qual donem suport als nostres clients en la consecució dels seus objectius.

Tancaments metàl·lics

A AP Guíxols donem solució a tota mena de tancaments metàl·lics: tanques, tela, metàl·lica, industrial, residencials…
Panells residencials o tanca hèrcules, malla simple torsió, malla triple torsió, pals… Disposem d’una àmplia varietat de productes per a barrar finques o jardins.

Treballs en Ferro & Inox

Donem forma al Ferro/Inox per a convertir-lo en allò que necessites: portes d’entrada, reixes, escales, baranes… A Ap Guíxols, tot tipus de treball en ferro i forja i Inox.

Cobertes i Façanes

Una renovació pot ser suficient per a aportar millores tèrmiques, acústiques i donar una nova imatge a les seves instal·lacions. A AP Guíxols som experts en restauració i reformes, bé sigui una renovació completa, crear un nou espai o redefinir una zona existent. Treballem ràpid i amb les mínimes molèsties, canviant una antiga coberta o renovant la façana amb total garantia.

Galeria d’imatges

AP Guíxols | Portes automàtiques