Serveis

AP Guíxols | Portes automàtiques

Serveis

Portes corredisses

Per al tancament de finques i solars, la nostra àmplia gamma de portes corredisses ofereix un ampli ventall d’acabats i materials.

Pots triar entre portes cegues, de barrots o amb els motius que triïs del nostre catàleg de serralleria.

Portes seccionals

Són unes de les més utilitzades actualment, tant en aplicacions industrials com en residencials. S’obren verticalment cap amunt, evitant ocupar espai lateral i superior, sense reduir l’amplitud del pas.

La seva fabricació a mida possibilita tancar buits de grans dimensions, sense perdre les seves característiques principals.

A AP Guíxols som especialistes en muntatge de portes seccionals.

Som instal·ladors oficials Doorgate

Seccionals Overlap

La porta Overlap és una porta seccional innovadora a causa del seu exclusiu sistema d’obertura. Les principals característiques que la fan única són la seva estructura autoportant i els seus topalls articulats en dos panells que se superposen en l’obertura.

Ja no tenim guies en el sostre, fent que tot sigui més agradable estèticament. La motorització està integrada i totalment oculta en el travesser superior de l’estructura, no necessita guies de tracció i és possible tenir un pas lliure total. Aquestes característiques ofereixen un aspecte estètic agradable a tots dos costats, fent de la porta Overlap una porta seccional única i innovadora.

L’atenció al detall, la tecnologia de fabricació i l’àmplia gamma d’acabats i revestiments donen com a resultat una aparença externa que s’adapta fàcilment a tot tipus d’edificis amb un aspecte elegant i únic.

Som instal·ladors oficials Doorgate

Seccionals laterals

AP Guíxols - Portes seccionals laterals

Les portes seccionals laterals són fetes en el mateix panell de les portes seccionals, compten amb una fabricació d’alta qualitat combinada amb una estètica impecable.

L’absència de cables d’acer i molls de torsió, elements de major desgast a les portes seccionals, aporten importants avantatges estructurals.

La porta corredissa lateral està formada per una junta de segellament en tot el perímetre de la porta per a garantir excel·lents prestacions. El funcionament pot ser manual o automàtic, amb la possibilitat d’instal·lar una porta peatonal.

Som instal·ladors oficials Doorgate

Portes batents

Són la solució tradicional per al tancament. Podem plantejar cancel·les d’una o dues fulles, segons l’amplada dels vehicles que accedeixin a l’interior.

Pots triar entre portes cegues, de barrots o amb els diferents motius dels quals disposem en el nostre catàleg de serralleria.

Portes enrotllables

Són ideals per a portes comercials, de pàrquing, garatge d’habitatges o portes industrials. Les oferim en ferro o alumini, amb diferents acabats: anoditzada, encunyada, microperforada…

A AP Guíxols disposem d’una gran varietat de models. Tria la teva!

Som instal·ladors oficials Doorgate

Manteniment de portes automàtiques

Oferim el servei de manteniment obligatori, tal i com estableix el document bàsic de seguretat d’utilització i accessibilitat DB-SUA del codi tècnic d’edificació Ordre VIV/984/2009 de 15 d’abril (B.O.E. 23-04-2009).

Es facilita al client un anàlisi de risc, el manual de manteniment i el llibre de manteniment.

Motorització i manteniment portes basculants

La porta basculant és la clàssica porta de garatge, potser la més coneguda.

No és la més recomanada en noves instal·lacions, però potser en tens una.

Si és així i necessita manteniment, o bé t’interessa motoritzar-la per a més comoditat, contacta amb nosaltres. La deixarem com a nova!

Automatismes

Generem tot tipus de solucions en automatismes i controls d’accés, per a tancaments industrials i residencials.

La nostra producció és personalitzada, oberta a la innovació i a la contínua evolució i millora de la nostra àmplia gamma.

Com a valor afegit: l’assessorament professional i personalitzat amb el qual donem suport als nostres clients en la consecució dels seus objectius.

També acabats en Ferro & Inox

La teva porta, el teu tancament… també en inox i ferro! Treballem el material que tu vulguis per donar forma a un tancament útil, pràctic i durador.